• دسته بندی: ادویه و چاشنی محلی
  • برند: متفرقه

پودر پاپریکا دودی زمانی - 500 گرم

۱,۲۰۰,۰۰۰ ۶۷۲,۰۰۰ 44% کاهش
بررسی کالا:
پاپریکا یک ادویه آسیاب‌شده است که از مخلوطی از فلفل‌های خشک شامل فلفل چیلی تند، فلفل قرمز، فلفل پوبلانو، فلفل حلب، فلفل دلمه‌ای و... تهیه می‌شود. این ادویه قرمز بسته به نوع فلفل مورد استفاده برای تهیه آن از نظر طعم، میزان تندی و رنگ متفاوت است. پاپریکای دودی طعم غنی‌تر و سنگین‌تری دارد که در غذاهای باربیکیو رایج است. پاپریکا معمولی حاوی فلفل چیلی خشک پودرشده است. ولی پاپریکا دودی از فلفل چیلی خشک شده با دود تهیه می‌شود که قبل از پودرشدن روی آتش چوب بلوط خشک شده‌است. پخت و پز با پاپریکای معمولی به غذاهای شما گرما و طعم می‌بخشد. در حالی که آشپزی با پاپریکا دودی طعمی چوبی و دودی به دستورالعمل‌های شما می‌دهد. پیشنهاد می‌کنیم این شش کاربرد رایج پاپریکا دودی را هنگام استفاده از آن در نظر بگیرید. 1. در تهیه سوسیس، کالباس و ژامبون خانگی از آن استفاده کنید. 2. با ترکیب پاپریکای دودی و سایر ادویه‌های تند برای گوشت یا غذاهای دریایی پودر مرینید درست کنید. 3. سیب‌زمینی‌هایی که به پاپریکا دودی آغشته و برشته شده‌‍‌اند، ترکیب خوبی در کنار غذاهای خوشمزه شما می‌شوند. 4. از پاپریکا دودی برای اضافه کردن طعم کبابی به راتاتویی که با بادمجان، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، نمک، فلفل، پیاز و سیر درست شده‌است، استفاده کنید. 5. از پاپریکا دودی برای اضافه کردن طعم تند به دستور املت کلاسیک استفاده کنید. 6. وقت آن است که از فر خود نهایت استفاده را ببرید و یک قوطی کنسرو نخود را به یک میان وعده رژیمی نخود ترد با طعم پاپریکا دودی تبدیل کنید.
مشخصات فنی
ارگانیک بله
استان تولید خراسان رضوی
شکل ظاهری پودر
وزن 500 گرم